Onze toonzaal is iedere zaterdag doorlopend open van 10u tot 17u.
Tijdens de weekdagen enkel op afspraak om u beter van dienst te zijn

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.

Diensten

Vragen of inlichtingen nodig? Aarzel niet om ons te contacteren!

Keukens

Het plezier van het leven schuilt vaak in eenvoudige dingen: samen eten, een glas wijn, de geur van versgebakken appeltaart. Uw keuken is niet alleen een plaats om te koken, het is zoveel meer... een plaats om vrienden en familie te ontvangen, een plaats om tot rust te komen, een plaats die inspireert.

De Keukenklopper hecht veel belang aan deze waarden en vertaalt dit in een ontwerp met persoonlijke aandacht voor materialen, verhoudingen, belijning, kleuren en functioneel gebruik. Het ontwerp van uw keuken gebeurt met de grootste zorg. We vertrekken van een leeg blad, luisteren naar uw wensen en vertalen dit in een uniek concept. Wij begeleiden u en geven deskundig advies op maat.

Wij hebben een ruim assortiment aan keukens. Het zou ons verbazen moest er een keuken tussenzitten die niet naar uw smaak is. Voor ieder wat wils!

  • Greeploze keukens
  • Moderne keukens
  • Klassieke keukens
  • Landelijke keukens
  • Prijsbewuste keukens

Promotoren en projectontwikkelaars

Wij zijn ook gespecialiseerd in keukens voor promotoren en projectontwikkelaars. Wij nemen al uw kopzorgen uit handen en brengen het project tot een goed einde. Met net dat stapje meer dan de concurrentie.

Zelfplaatsers

Doet u de plaatsing liever zelf? Geen probleem, wij leveren uw keuken en helpen u graag opstarten. Zo bent u er zeker van dat u uw eigen droomkeuken kan plaatsen met een gerust hart. U mag ons altijd contacteren om een paar extra handen uit de mouw te steken.

Doorverkoop

U wilt zelf keukens verkopen? Top, we helpen u graag verder op gang. U regelt de verkoop en wij doen de plaatsing bij de klant thuis.

Badkamers

Nog niet eens zo lang geleden waren badkamers niet veel meer dan kleine, verdoken ruimtes die bestonden uit een wastafel, een wc en een klein zitbad. Douches waren toen nog een luxe. Naar de sauna gaan, was zelfs helemaal een taboe.

Ondertussen is er natuurlijk veel veranderd. En gelukkig maar. Wij verzorgen ons lichaam steeds beter en de badkamers zijn meer dan ooit oases van rust. Pareltjes voor de echte genieters.

Wij renoveren uw badkamer van a tot z. Van zelfstandig badmeubel, WC, kast, douchekraan tot het totale plaatje. Met slechts één aanspreekpunt en alle werken die worden uitgevoerd door één vast team met meewerkende zaakvoerder.

Interieur

De keukenklopper is in staat om u net dat ietsje meer aan te bieden. Ons bedrijf heeft een ruime ervaring opgebouwd in het aanbieden van een totaaloplossing voor uw gehele interieur.

Heeft het einddoel dat u voor ogen heeft aanpassingen nodig aan het bestaande sanitair, de elektriciteit of de betegeling? Geen probleem, wij nemen alles in handen en regelen het gehele project zodat u zich nergens iets van hoeft aan te trekken.