Onze toonzaal is iedere zaterdag doorlopend open van 10u tot 17u.
Tijdens de weekdagen enkel op afspraak om u beter van dienst te zijn

Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.

Over ons

Vragen of inlichtingen nodig? Aarzel niet om ons te contacteren!

De Keukenklopper

Van mijn vader, die als timmerman meer dan 40 jaar geleden in alle eenvoud nog de kasten zelf in elkaar ‘klopte’, leerde ik de kneepjes van het échte vakmanschap. Ik heb van dit vakmanschap en de hedendaagse nieuwe ontwikkelingen die op de keukenmarkt aanwezig zijn, de ideale mix gemaakt:

We werken met keukens uit eigen productie van Belgische kwaliteit, de beste die er op de markt te vinden zijn. Wij bieden ook alle merken van inbouwtoestellen aan en alle soorten werkbladen; keramiek, graniet, composiet, massief hout of laminaat. Samen met onze klanten ontwerpen wij hun droomkeuken. Die tekenen we in 3D uit zodat ze al snel kunnen wegdromen in hun ontwerp.. Als het ontwerp goed bevonden is, doe ik persoonlijk de verdere opvolging: Wij komen zelf bij U opmeten, waarbij we dan ook alle bijkomende werken kunnen bekijken en samen met U doornemen. Indien nodig, kunnen we een passend voorstel aanbieden voor Uw uit te voeren werken, van A tot Z. We kunnen instaan voor het afbreken van Uw oude keuken uit, het verplaatsen van de leidingen, het plaatsen van een nieuwe vloer of een verlaagd plafond,...

Wij denken als vaklui immers altijd een stap vooruit en dit is nu de ideale mix van ons uitgebreid vakmanschap om de droomkeuken van onze klanten te realiseren.

Toonzaal